Johan Brand.jpg

JOHAN BRAND

Johan Brand (f. 1980) er for mange kjent som gründeren bak Kahoot, et av verdens raskest voksende selskap med 70 millioner unike månedlige aktive brukere fra over 200 land!
Johan valgte å forlate Kahoot i 2017 og er i dag partner i “We are Human” hvor han er med på og jobber med å skape organisasjoner som målrettet arbeider for en bærekraftig sosial og kommersiell påvirkning.
Johan er også grunnlegger og kaptein av EntrepreneurShipOne, en null-utslipps-pay-it-forward-plattform for det nordiske oppstartssamfunnet. Dette er bare noe av det Johan gjør, for å lese mer kan du trykke her.

 
Screen%2BShot%2B2019-01-11%2Bat%2B09.56.12.jpg

Ruth Norstrøm

Ruth Norstrøm (f. 1966) jobber i dag som områdeleder for DNB Eiendom Nord-Norge.
Har jobbet i eiendomsbransjen i 23år og startet i DNB Eiendom i 2016 hvor hun har vært siden. Ruth er også aktiv innen reiseliv og er delaktig i flere selskap både som eier og styremedlem/-leder.

Her kan du lese mer om Ruth.

 
kimdaniel-e1468760877623.jpg

KIM DANIEL ARTHUR

Kim Daniel Arthur (f. 1980) har vært med å starte to spillbedrifter med hundrevis av ansatte og millioner av brukere verden over. Den første bedriften, Glu Mobile, som utviklet og publiserte mobilspill, ble børsnotert på Nasdaq i 2007. Den andre bedriften, Playfish, utviklet sosiale spill for Facebook. De spillene ble benyttet av 300 millioner brukere og Playfish ble kjøpt opp av EA Games i 2009 for 380 millioner dollar. Etter dette har han vært med å starte et tredje spillselskap; SuperPlus, FLOW Coworking og nå jobber Kim som Møbelsnekker i selskapet EKTE som lager håndlagde møbler fra Nord-Norge. Ler mer om de her.

 
last ned (3).jpeg

ARNE HJELTNES

Arne Hjeltnes (f.1963) fikk sitt gjennombrudd via TV-programmet Gutta på tur hvor han, Vegard Ulvang, Bjørn Dælie og Arne Brimi var… på tur. Han er i tillegg til å være en tv-personlighet også næringslivsmann og forfatter.
Inntil 2017 jobbet Arne som Daglig Leder i Creuna, et norsk kommunikasjonsbyrå. Etter dette var han med å starte reklamebyrået Maverix Media og Norwegian Fish Company.
Det stopper heller ikke der, for Arne er også med Give a job, som er en inkluderingsarena, der hvert av deres arrangement har et mål om å skape flere titalls sosiale koblinger og jobbintervjuer.